Westernträning




Igår, lördag, va mamma på eke och tränat western. Det tog i princip heeela dagen känns det som och mirre hann knappt va i hagen, typ 4 timmar kanske. Fast han får väl skylla sig själv antar jag, och det är ju typ såhär det blir när man åker på tävling också.

Vi kom till stallet vid 9 och tog in mirre på en gång och lastade på ca 30 min! (y) Sedan vare träning kl. 10.30 och mirre verkade jätteglad över att träffa Pegge och va i ridhuset, aww. Han va pigg och duktig sa mamma! Sedan skulle vi lasta hem... det tog mer än 1 timme och han var så dum. Han är så kaxig och ser sig som den som ska bestämma och skiter fullständigt i oss, vilket inte alls är bra. Och det är helt tvärt emot som han är i hagen där han är väldigt ranglåg. Han försöker väl kompensera det med att bestämma över oss eftersom han inte lyckas i hagen? Svår är han men tillslut var han inne typ kl. 1 så han fick lunch väldigt sent idag, för han äter inte så jättemkt medans transporten åker fast han har fri tillgång.

Bilderna blev jättedåliga i ridhuset, men här har ni en bild på mamma o mirre och en bild på niklas (nybörjare) och pegasus
 
logga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0