Mirre-uppdatering

Har inte orkat skriva så mycket på 2 dagar. Har haft fullt upp med annat dessutom (jobb igår, vart på hööks, emmy sjuk m.m)

Igår skrittade jag med Frida/Jolly i skogen lite mer än 30 min. Så jävla dåligt underlag så det vart bara någon meter i trav för att testa men det gick inte. Livsfarligt att gå med mirre på grusvägen också, men tyvärr ända vägen till hagen.. man får trycka ut honom så gott det går i snökanten. Usch jag är nervös för att han ska halka hela tiden.

Idag fick Mirre vila. Det är onödigt att gå mer än nödvändigt på isen när det är så riskabelt och det är ändå inte värt det heller för det är verkligen oridbart överallt. Det va en vecka sedan han vilade också så det passade ju ganska bra ändå.

Imorgon ska mirre skos. Egentligen skulle han verkats nästa vecka av våran "ordinarie" hovslagare, men vi har bestämmt att det är ohållbart att ha honom barfota nu eftersom han måstemåstemåste ha brodd, akut. På eke hade vi inte riktigt det problemet så där kunde vi ha honom oskodd men nu funkar det inte. Jocke, en annan hovis än mirres vanliga kommer. Kunde fortare och var lite billigare! Hoppas mirre sköter sig - han kan hoppa lite på 3 ben ibland när man verkar och skor var det mååånga år sedan han hade. Hehe vi får se i morgon!



logga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0