Lastning

Igår och idag lasttränade vi mirre. Igår gick det inte så bra men idag fick vi hjälp av malin så då gick det mycket bättre. Orkar inte skriva så mycket men något är det han känner obehag för, rampen och kanske något mer.. men han var duktig sen!

Sen så är det ju så att han inte har så stor respekt för de flesta människor, han tar över ledarrollen om han "får chansen", även med oss. Hade han sett oss som ledare hade han litat på oss och gått in och säkert inte vart lika nervös, dessutom är han dum också - typ går rakt över en och vänder bort huvudet och bara går etc när han blir nervös. Så får han inte göra, utan undantag, även fast han är rädd. Men det är svårt att ta över ledarrollen, han visar inte dominans så ofta längre även fast han fortfarande är det.

Övriga motionen har dessa dagar har inte blivit så mkt. I onsdags (igår) fick han vila från ridning istället för att vila idag eftersom vi ville lastträna istället. Men det blev lastträning idag också som sagt så jag tyckte det räckte med att skritta en stund. Så nu fick han 2 ganska lugna dagar istället för en hel vilodag, det måste väl motsvara ganska bra? ;P Han måste få en ordentlig vilodag, han går bättre då!

Imorgon får vi se hur det blir med ridning, skulle ju behvas men Mirre ska få besök av vetrinären imorgon och få botelism vac. och kolla tänder. Om han behöver fixa något i munnen, och altså plegga så får han vila. Känns inte så schysst att rida även om man kommer och rider senare, hehe. Mirre klagar nog inte i såna fall, men jag har nog en pigg häst på lördag :) Tyvärr kan jag inte vara med i morgon eftersom jag jobbar, men mamma är där i alla fall :(

logga


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0